SZIMFONIKUS KONCERT

Jegyvásárlás:

Klikk a képre!

Klikk a képre!

AMAI- ANIME Sound Miracle Tour szimfonikus koncert

2020. február 22.

19:00 - 21:00

Vasas Jégpalota

Budapest 1048,Homoktövis utca 1.

Ismét részese lehet bárki egy, igazán rendhagyó szimfonikus koncertnek. 2020. február 22.-én, színpadra kerülnek olyan csodálatos betétdalok mint, a Ghibli Studio alkotásaiból jól ismert, Joe Hisaishi által komponált: Nausika: A szél harcosa, Arrietty - Elvitte a manó, Laputa - Az égi palota, Kiki's delivery service- Kiki a boszorkányfutár anime filmek betétdalai...

És még sok más érdekesség: Inuyasha, Sword Art Online és Fate Zero címet viselő alkotások, lélegzetelállító dallamai .. Közel 2 óra fantasztikus utazás, 2 felvonásban, több mint 100 japán -magyar előadóművész jóvoltából.

Miracle Tour jegyek

Kiket köszönthetünk és mit hallhatunk...

Folyamatosan frissül!

Kanai Toshifumi, Karmester

Kanai Toshifumi a klasszikus zeneirodalomtól a kortárs zenéig terjedő változatos repertoárjával vált az európai és japán zenei élet figyelemreméltó szereplőjévé.

A japán Toho Gakuen School of Music és a Senzoku Gakuen School of Music iskolákban fagott, karmester, zongora és kamarazene tanulmányokat folytatott. Ez idő alatt több versenyen lett díjazott.

2015 júniusában kitüntetéssel diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen. Ő volt az első külföldi hallgató a Zeneakadémia történetében, aki karmesteri diplomát szerzett az intézményben.

KAWAMOTO ARASHI, Zongoraművész

Arashi Kawamoto Tokióban született, a Toho Gakuen Zeneakadémián szerzett diplomát. Japánban folytatott tanulmányai során megnyerte a 9. Nemzetközi Elena Richter Zongoraversenyt.

2016-ban Tokióban Rachmaninov 2. zongoraversenyét játszotta a Planet Terra Ifjúsági Zenekarral.

Számos neves művész kezei alatt tanult, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen Nádor György és Jandó Jenő tanítványa.

YOSHIDA makiKO operaénekes

Yoshida Mikako Hokkaido szigetén született, tanulmányait a Hokkaido Zitosze gimnáziunban kezdte, később felvételt nyert a Sapporo Otani Főiskola, majd Egyetem ének szakára.

Ezután Magyarországon folytatta tudása csiszolását a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem opera szakán.

Számos versenyen kimagasló eredményt ért el Japánban . Jelenleg a Magyal Állami Operaház tagja.

LISZT FERENC KAMARAZENEKAR

A Liszt Ferenc Kamarazenekar több mint fél évszázada állandó szereplője a klasszikus zenei élet nemzetközi elitjének, így méltán tartják világszertea kamarazenekari műfaj egyik legjobb képviselőjének.

A zenekar 1963-ban alakult a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola végzős növendékeiből.

Anime avagy rajzfilm japán módra

A hiedelmekkel ellentétben, az anime filmek minden korosztályt megszólítanak. Hogy csak néhányat emeljünk ki például a Ghibli Studio nagy sikerű munkái közül: Nauszika: A szél harcosa, Arrietty – Elvitte a manó, Laputa – Az égi palota, Kiki’s delivery service- Kiki a boszorkányfutár anime filmek . Ezen filmek betétdalai… és még sok más érdekesség: Inuyasha, Sword Art Online és Fate Zero címet viselő alkotások lélegzetelállító dallamait hallhatjuk az előadás alkalmával ..

Miből hallhatjuk majd...

egy gésa emlékiratai

"Kifesti az arcát, csak azért, hogy elrejtse. A szeme, akár a víz mélye. Egy gésának nem lehetnek vágyai, egy gésának nem lehetnek érzései. A gésa a lebegő világ művésze. Táncol, énekel, szórakoztat. Megtesz bármit, amit kérsz. A többit homály fedi. A többi titok."

Taiko dobok kíséretében felcsendül, az “Egy gésa emlékiratai” című  Oscar díjas alkotás, varázslatos zenei világa, John Williams munkássága nyomán.

Jegyek személyesen

AMAI Land és Teaszoba

Nyitvatartás:

kedd: 14:00-19:30

csütörtök: 14:00-19:30

péntek: 14:00-19:30

szombat: 14:00-19:30

AMAI Land  /AMAI – Anime Sound  2018 – 2020